Πρόσκληση Κατευθυνόμενου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα ανακοίνωση, παρακαλώ για τις προτάσεις σας προς δόμηση του κατευθυνόμενου μέρους του επιστημονικού προγράμματος του 36ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 10-12 Νοεμβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι προτάσεις αυτές μπορεί να αφορούν σε Συζητήσεις Στρογγυλών Τραπεζιών με maximum συμμετοχής 4 συναδέλφων, Εισηγήσεις, Συνεδρίες αντιπαραθέσεων, κ.ο.κ.

Ο τίτλος του Συνεδρίου αποφασίστηκε να είναι «Συνθέτοντας Επιστήμη και Τεχνολογία στην Ιατρική του Στόματος». Ευελπιστώ στις υποδείξεις σας καθώς και στη συμμετοχή σας για την πραγματοποίηση ενός επιτυχημένου Συνεδρίου.

Θα σας παρακαλούσαμε επίσης, εφόσον κέκτησθε της ακαδημαϊκής ιδιότητας, να γνωστοποιήσετε στο προσωπικό του Εργαστηρίου σας τη δυνατότητα να υποβάλουν εργασίες για το ελεύθερο σκέλος του Συνεδρίου (Ελεύθερες Ανακοινώσεις, Αναρτημένες Ανακοινώσεις, Πρακτικά θέματα και Επιτραπέζιες Επιδείξεις), με βάση τις προδιαγραφές που βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ο. και συγκεκριμένα, στις ανακοινώσεις του 36ου Π.Ο.Σ.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες για την υποβολή εργασιών είναι: η 30η Ιουνίου 2016 για το Κατευθυνόμενο πρόγραμμα και η 27η Ιουλίου 2016 για τις εργασίες του ελεύθερου σκέλους του προγράμματος.

Τις απαντήσεις σας, για το κατευθυνόμενο μέρος του προγράμματος παρακαλούμε να μας τις αποστείλετε στα email: της Ε.Ο.Ο. eoo@otenet.gr και στον Συντονιστή του Επιστημονικού Προγράμματος Καθηγητή κ. Φ. Τζέρμπο ftzerbos@dent.uoa.gr.

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Ιωάννης Τζούτζας

Πρόεδρος Ο.Ε.