Αθλητικές Δράσεις

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ, 5 ΚΜ, 10 ΚΜ)

 Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) και τον ΣΕΓΑΣ, εξασφάλισε θέσεις συμμετοχής για τους αγώνες του Μαραθωνίου της Αθήνας (5 km, 10 km, Μαραθώνιος) που θα διεξαχθούν στις 13 Νοεμβρίου 2016 (την επόμενη ημέρα από την ολοκλήρωση των εργασιών του 36ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου). 

Ο αγώνες του μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας είναι ένα γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας, καθώς συμπεριλαμβάνονται στους καλύτερους μαραθωνίους παγκοσμίως και φέτος αναμένεται να προσελκύσουν  42 000 αθλητές από όλα τα μέρη της γης, που θα συμμετέχουν σε αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές  των αθλητών για τη συμμετοχή τους στους αγώνες αυτούς (5 km, 10 km) έκλεισαν από τον Απρίλιο μέσα σε λίγες ώρες, ενδεικτικό στοιχείο του τεράστιου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί.  

Στους αγώνες αυτούς μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή  μέχρι την 12η νυκτερινή της 28ης Ιουλίου 2016 οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι του 36ου ΠΟΣ, επιλέγοντας αγώνα (5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα, μαραθώνιος). Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα διεξαχθεί κλήρωση των θέσεων συμμετοχής, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, και ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΟΟ.

 Φόρμα συμμετοχής: πατήστε εδώ    

Παρακαλούμε να κάνετε έγκαιρα την εγγραφή σας στο 36ο ΠΟΣ και να εκδηλώσετε  το ενδιαφέρον σας για τον αγώνα της αρεσκείας σας, ώστε να συμπεριληφθείτε στην κλήρωση. 

Tην αίτηση πρέπει να την στείλετε  προς την εταιρεία Everest Travel & Congresses με email στο mmalakate@everesttravel.gr ή fax στο 2103242395

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία θα καλύψει το κόστος συμμετοχής (βασικό πακέτο)

Το Βασικό πακέτο (ισχύει για όλους τους αγώνες) περιλαμβάνει:
• Αριθμό Συμμετοχής δρομέα με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
• Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο Δρόμο και το Δυναμικό Βάδισμα)
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) αλλά και μετά το τέλος του αγώνα (παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών)
• Ασφαλής Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του  αγώνα
• Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
• Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
• Οnline Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού του δρομέα (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

Υπάρχει και η επιλογή του ενισχυμένου πακέτου (κόστος 15 ευρώ) πουπεριλαμβάνει όλα τα προηγούμενα και επίσης:
• Το Επίσημο Συλλεκτικό t-shirt του Μαραθωνίου Αθήνας 2016 που δίνει ο ΣΕΓΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της αθλητικής εκδήλωσης Θεόδωρο Κουιμτζή στο e-mail: info@sportsdentistryhellas.gr