Πληροφορίες για την εγγραφή των συνέδρων

Πληροφορίες για την εγγραφή των συνέδρων του 36ου ΠΟΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 36ου ΠΟΣ λαμβάνοντας υπ όψιν της αφενός τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και αφετέρου την ανάγκη οικονομικής αυτοτελούς συνέχισης του θεσμού των ΠΟΣ με κάλυψη μόνο των εξόδων διοργάνωσης του κατέληξε στην απόφαση να ορίσει ως χρηματικό ποσό εγγραφής

 

Εγγραφή μέχρι 30/9/2016.

Εγγραφή μετά 30/9/2016.

Οδοντίατροι

70 €

100 €

Φοιτητές

50 €

70 €

Γιατί να κάνω προεγγραφή μέχρι τις 30/9/2016?

  • Μειωμένο κόστος εγγραφής
  • Δυνατότητα επιλογής ενός δωρεάν Κλινικού Φροντιστηρίου (περιορισμένη διαθεσιμότητα)
  • Δυνατότητα επιλογής επιπλέον Κλινικών Φροντιστηρίων με μειωμένο κόστος
  • Δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση για το Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
  • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ των Πρακτικών Σεμιναρίων που διοργανώνονται στο πλαίσιο του 36ου Π.Ο.Σ.
  • Δυνατότητα συμμετοχής στο 4ωρο Πιστοποιημένο Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής έως 30 Σεπτεμβρίου 2016

Και κυρίως γιατί, προεγγραφή σημαίνει καλύτερη προετοιμασία, καλύτερη οργάνωση, άρα καλύτερο συνέδριο.

 

Για τους φοιτητές απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή του «πάσο». Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα λογίζονται ως και οι προπτυχιακοί φοιτητές αρκεί να αναφέρονται στις καταστάσεις των εργαστηρίων των Σχολών που φοιτούν.

Για τους ομιλητές του ελευθέρου προγράμματος η εγγραφή στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική για να γίνει αποδεκτή η υποβληθείσα εργασία.

Η δυνατότητα εγγραφής στο συνέδριο θα παρέχεται με τους εξής τρόπους :

Α) Με την προσέλευση του συνέδρου στα γραφεία της Ε.Ο.Ο. ή ενός εκ των τριών Οδοντιατρικών Συλλόγων Αττικής, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, όπου μαζί με την καταβολή του ποσού Εγγραφής για το 36ο ΠΟΣ θα συμπληρώνεται και το Δελτίο Εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία.

Β) Με τη συμπλήρωση του παρακάτω Δελτίου Εγγραφής και την κατάθεση του προβλεπόμενου ποσού στον λογαριασμό που τηρεί η εταιρεία EverestTravel & Congresses:

 Τράπεζα: ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 1050 0200 2018 913
IBAN: GR4001401050105002002018913

SWIFTCODE: CRBAGRAAXXX
Στοιχεία Δικαιούχου: ΕΒΕΡΕΣΤ ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Προσοχή: Στο καταθετήριο και συγκεκριμένα στην ένδειξη «Αιτιολογία»  θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του Συνέδρου με την λέξη 36ο ΠΟΣ (παράδειγμα: Γιώργος Παπαδόπουλος - 36 ΠΟΣ).  
Εν συνεχεία η συμπληρωμένη Φόρμα Εγγραφής μαζί με το καταθετήριο της Τράπεζας θα πρέπει να αποσταλούν προς την εταιρεία Everest Travel & Congresses με email στο mmalakate@everesttravel.gr ή fax στο 2103242395, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η Εγγραφή στο 36ο ΠΟΣ.

Γ) Με ηλεκτρονική εγγραφή με χρήση πιστωτικής κάρτας, πατώντας εδώ.