Μήνυμα του Προέδρου του Ο.Σ. Αττικής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΥφαντήςΜε χαρά σας αναγγέλλουμε ότι το 36οΠανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, θα διοργανωθεί φέτος στην Αττική και συγκεκριμένα στην πόλη των Αθηνών.

 Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία μας τίμησε προτείνοντάς μας την συνδιοργάνωση του κορυφαίου επιστημονικού γεγονότος στο χώρο της Ελληνικής οδοντιατρικής επιστήμης.

Το ΔΣ του ΟΣΑ απεδέχθη με χαρά την πρόσκληση-πρόκληση να φιλοξενήσει τους συναδέλφους από όλη την χώρα και να συνεργαστεί με την ΕΟΟ για την άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου.

 Έχοντας την επιθυμία για παροχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερης άνεσης στην παρακολούθηση των εργασιών αλλά και την ευκολία πρόσβασης στο χώρο του συνεδρίου, επιλέξαμε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την φιλοξενία του συνεδρίου.

Το κεντρικό θέμα : «Συνθέτοντας Επιστήμη και Τεχνολογία στην Ιατρική του Στόματος», ανταποκρίνεται απόλυτα στις σημερινές συνθήκες όπου καμιά επιστήμη δεν μπορεί να αποκοπεί πλέον από την τεχνολογία.

Η επιμέρους θεματολογία έχει δομηθεί με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων για την καθημερνή άσκηση της Οδοντιατρικής σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες καθώς για την ενσωμάτωσή τους στα σχέδια θεραπείας που εφαρμόζουμε για τους ασθενείς μας. 

Ας μην μας διαφεύγει ότι η Οδοντιατρική Επιστήμη ανέκαθεν είναι άμεσα συνυφασμένη με την πρωτοπορία, την τεχνολογία και τα καινοτόμα υλικά. Για αυτό και στους χώρους του συνεδρίου θα λειτουργήσει μεγάλη έκθεση οδοντιατρικών υλικών και μηχανημάτων.

Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες όλης της οργανωτικής επιτροπής για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτής της κορυφαίας εκδήλωσης, καθώς επίσης και στο προσωπικό των Οδοντιατρικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και στους συναδέλφους που με τις επιστημονικές παρουσιάσεις τους στηρίζουν την επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου μας.

Εκ μέρους των συναδέλφων της Αττικής σας καλωσορίζω στην πόλη των Αθηνών, το λίκνο της Δημοκρατίας και των επιστημών, στο 36ο ΠΟΣ που ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να  καλύψει όλες τις ανάγκες και προσδοκίες σας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου για το 36ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής